Afferden Gelderland

Dorpskrant de Ratel Afferden

Jubileumdag Dorpskrant de Ratel!

In juni dit jaar gaat Dorpskrant de Ratel het 30ste Ratelseizoen afsluiten. Dat betekent dat in Afferden binnenkort de driehonderdste editie in de brievenbus valt! Deze bijzondere mijlpaal willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren we op zondag 23 juni een evenement voor alle dorpsbewoners van Afferden, jong en oud. Dit evenement zal plaatsvinden op Sportpark de Ringelenberg, het terrein van Victoria’25.

 

Programma jubileumdag
Voor de actievelingen onder ons wordt een grootse zeskamp opgezet, er is een kidshoek met springkussen, voor de ouderen zal een lunch georganiseerd worden en als afsluiting is er een feest met DJ in de kantine van Victoria.

 

Spectaculaire zeskamp
De Ratel jubileumdag begint met een heuse zeskamp. Deze is voor alle leeftijden en begint om 11:00uur. De zeskamp bestaat uit tal vanuitdagende spellen zoals een stormbaan van 45(!)meter, een buikschuifbaan, tobbedansen, whipeout, zwembad en nog veel meer.

Mobiliseer hiervoor je buurtgenoten, je vrienden of familie en vorm een gemengd team van 6 tot 10 personen, waarvan minstens 2 heren én 2 dames. Bij teams onder de 16 jaar is een volwassene als begeleider verplicht. De zeskamp wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Inschrijfgeld is € 15,- per team, deelname is voor eigen risico.

Verzin een leuke teamnaam en meld je aan via ratel.afferden@gmail.com, vermeld hierbij het aantal personen en gemiddelde leeftijd van je team.

 

Heerlijke 60+ lunch
Tussen de middag is er een heerlijke lunch met muzikale opluistering, deze lunch is bedoeld voor 60-plussers (+/-) en zal plaatsvinden van 12.00 tot 14.00uur. De lunch wordt verzorgd door Dick Bloem en zal plaatsvinden in de kantine van Victoria ‘25. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht. Er kunnen meerdere personen tegelijk worden opgegeven, de aanmelder moet in Afferden wonen. Aanmelden kan via ratel.afferden@gmail.com, of bij Judith van Oss (Pas 1H, of 06- 23821841), vermeld de namen van de personen en evt. dieetwensen.

 

Iedereen is welkom
Verder is iedereen van harte welkom om op dit evenement aanwezig te zijn. Om gezellig te komen kijken, aan te moedigen, of een drankje en hapje te komen nemen in de kantine.

 

Gezellige feestmiddag/avond
Aan het eind van de middag kunnen we met de voeten van de vloer wanneer de DJ de muziek aanzet. We gaan er een gezellig feest van maken!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons via ratel.afferden@gmail.com.

Dorpskrant de Ratel

Klik op de onderstaande afbeeldingen om de verschillende edities van Dorpskrant de Ratel online te bekijken:

         Cover Dorpkrant de Ratel Januari 2024              

Adverteren

Dorpskrant de Ratel kan niet bestaan zonder haar adverteerders. Wilt u ons ook steunen met een advertentie? Stuur dan een mail naar ratel.afferden@gmail.com. Adverteren kan al vanaf € 150,- per jaargang of € 28,- per keer. Download hier onze advertentiebrochure:

Brochure adverteerders Dorpskrant de Ratel

Aanleveren artikelen

Heeft u nieuws dat u met de inwoners van Afferden wilt delen? Lever dit dat aan bij Dorpskrant de Ratel. We verschijnen maandelijks, behalve in juli en augustus.

VASTE KOPIJ-INLEVERDATUM : EERSTE VRIJDAG VAN DE MAAND.

Verenigingen en particulieren kunnen kopij plaatsen voor € 7,50 per keer of € 35,- per jaargang per Ratel-pagina. Het verschuldigde bedrag dient voor plaatsing betaald te worden bij de contactpersoon of via de Rabobank, IBAN NL92RABO010.17.00.377.

De redactie behoudt zich het recht voor artikelen niet te plaatsen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bij de aanlevering van gegevens is men op de hoogte van het privacyreglement en conformeert zich hieraan. Het privacyreglement is op te vragen via ratel.afferden@gmail.com

Contact

Heeft u vragen voor Dorpskrant de Ratel neem dan gerust contact met ons op via ratel.afferden@gmail.com

Bestuur:

  • Voorzitter: Arno Jansen
  • Secretaris: Judith Onstenk
  • Penningmeester: Berco Vermeulen

Redactie:

  • Wilma Verploegen
  • Nicole Straatman
  • Arno Jansen

Rubriek Lief & Leed:

  • René Lamers (reelstca@gmail.com)

Fotografie:

  • Vincent Schoutsen

Bezorger:

  • Mats Cobussen

Bekijk ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/dorpskrantderatel